Organizatorii Untold continuă şi în acest an tradiţia de a oferi gratuitate la festival absolvenţilor care obţin media 10 la examenul de bacalaureat.
Astfel, tinerii proaspăt ieşiţi de pe băncile liceului, care doresc să participe la concertele susţinute de artişti printre care se numără Dua Lipa, Jason Derulo şi Rita Ora, trebuie să promoveze examenul maturităţii cu nota 10. Organizatorii festivalurilor Untold și Neversea au demarat o campanie prin care tinerii care trec cu brio de Bacalaureat din acest an vor fi răsplătiți. Aşadar, cei care vor lua 10 la examenul de bacalaureat vor avea șansa să intre gratuit atât la Neversea, care se va desfășura în perioada 7 – 9 iulie, la Constanța, cât și la Untold, care va avea loc în perioada 3 – 6 august, în Cluj-Napoca. Şi asta nu e tot. Pe lângă participarea gratuită la cele mai atractive festivaluri din Europa, absolvenții de 10 vor primi și câte un voucher în valoare de 500 de lei, din partea Kaufland România. Toți cei care s-au înscris la Bacalaureat în sesiunea din vară vor putea achiziționa abonamentul cu reducere la cele două festivaluri, în perioada 6 iunie – 10 iulie. Abonamentul la festivalul Neversea va putea fi achiziționat la prețul de 225 de lei, cu 195 de lei mai puțin decât prețul final. De asemenea, abonamentul la Untold va putea fi achiziționat la prețul de 400 de lei, cu 150 de lei mai puțin decât prețul final.
„Ca în fiecare an, și în 2017 susținem performanța în educație și încercăm să le oferim tinerilor variante cât mai creative de a ajunge la evenimentele pe care le-au așteptat tot anul. Și pentru că familia Untold s-a mărit cu încă un festival, cel mai mare de pe litoralul românesc, Neversea, cei care dau Bac-ul anul acesta sunt și mai norocoși pentru că vor avea distracție dublă”, a declarat directorul de marketing și comunicare Untold și Neversea, Adrian Chereji.
Toți absolvenții care doresc să participe la campanie trebuie să acceseze link-ul http://untold.com/bacde10 și să completeze corect forumularul cu adresa de e-mail validă. Anul trecut, 65 de absolvenți care au promovat examenul de bacalaureat cu nota 10 au primit abonamente cadou la ediția din 2016 a festivalului Untold. Alți 3.500 de tineri au primit reducere la abonament.