Elevii de clasa a X-a din judeţul Călăraşi, care au împlinit 16 ani, se pot înscrie în cursa pentru câştigarea unei burse la Colegiul „John Leggott” din Marea Britanie.

 

Concursul se adresează tinerilor care își doresc să studieze ultimii doi ani de liceu la o școală importantă din Anglia. Astfel, celor interesaţi li se oferă posibilitatea să își împlinească un vis. Cei pregătiți pentru o nouă etapă a studiilor, la un alt nivel, sunt invitaţi să intre în concurs și să câștige una dintre cele trei burse parțiale de studii, ce acoperă 50% din taxa de școlarizare.

 

Cum se desfășoară concursul

 

Concursul se desfăşoară în două etape: examen scris la limba engleză, în data de 8 iunie 2019, iar câteva zile mai târziu un interviu Skype cu o comisie de evaluare a Colegiului John Leggott. Ambele etape vor avea loc în București, la sediul Mirunette Education.

 

Înscrierea se face până pe 6 iunie

 

Înscrierea se realizează prin completarea unui formular de pe site-ul Mirunette. Toate informațiile despre John Leggot College se găsesc pe site-ul nostru, dar și informații despre cazare, taxa de studiu și alte costuri. Vă puteți înscrie la concurs până la data de 6 iunie 2019. Copiii se vor bucura de burse odată cu începerea studiului în Marea Britanie, în luna septembrie 2019.
„Noi considerăm că generația Alfa necesită o educație Alfa. Studiile au demonstrat că tinerii trăiesc într-o societate în care revoluția tehnologiei chiar are un impact direct asupra viitorului lor. Sunt mult mai competitivi și au alte necesități pentru a-și satisfice acest impuls nativ. Majoritatea, fiind încurajați și susținuți de tehnologie, simt o nevoie viscerală să depășească barierele și să treacă granițele. Tocmai de aceea venim în susținerea lor, practic ce moment mai bun să se testeze și pregătească pentru marea călătorie pe care și-o doresc, dacă nu acum, în pragul examenului de maturitate? Piața muncii lucrează non stop să se adapteze la cerințele noii generații și considerăm de datoria noastră, susținătorii educației, dar și de datoria părinților, să ne adaptăm lor. O generație a creativității și dependentă de toate formele de comunicare, credem că își va pune bazele evoluției lor pe un sistem 4C: călătorii, cunoaștere, creativitate și comunicare. În încheiere dorim să prezentăm părerea sinceră a celor de la John Leggott College, în legătură cu tinerii din România înscriși de Mirunette Education în concursurile anilor precedenți și cum văd ei lucrul cu aceștia: That’s great-love my Romanian students, they are so hardworking, charming and really get involved in college life and the community’ – Arran Quickfall (International Recruitment Manager), a precizat Mirunette Education.