Pentru că se află în săptămâna „Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun”, elevii Şcolii Gimnaziale nr. 2 Modelu au vizitat ieri compania Prefab. Astfel, la iniţiativa directorului adjunct al şcolii, Răzvan Răducu Mitea, copiii au putut afla cum sunt fabricate tuburile din beton, BCA, stâlpii din beton armat, elementele modulare pentru construcţii, garaje, garduri, dar şi alte produse prefabricate. Totodată, elevii au avut ocazia de a merge în vizită şi la centrala de cogenerare, un proiect de înaltă eficienţă energetică al companiei Prefab. De asemenea, preşedintele Consiliului de Administraţie al SC Prefab SA, Marian Petre Miluţ, şi-a dat acordul pentru organizarea acestei vizite, astfel că elevii au fost primiţi cu braţele deschise în companie.
Şcolarii au fost însoţiţi la secţiile din cadrul SC Prefab SA de către responsabilul SSM al companiei, Ion Istrate, dar şi de către zece cadre didactice ale Şcolii Gimnaziale nr. 2 Modelu.
“Ne bucurăm că în săptămâna ‘Şcoala altfel’, am avut ocazia de a veni la SC Prefab SA, împreună cu 70 de elevi de la clasele V – VII, pentru a vizita această companie. Copiii au mers la secţia de tuburi, la prefabricate, la secţia BCA, dar şi la centrala de cogenerare. Elevii au fost foarte încântaţi de ceea ce au văzut în cadrul companiei şi cu siguranţă o să mai revenim. Totodată, ne bucurăm şi de faptul că am fost prima şcoală care a solicitat să viziteze SC Prefab SA, un loc unde se fabrică produse de calitate şi unde întâlneşti oameni muncitori şi bine pregătiţi în meseria pe care o practică. Am fost primiţi cu braţele deschise, iar, cu această ocazie, îi mulţumim domnului Marian Petre Miluţ pentru că ne-a oferit şansa de a vedea compania şi îl felicităm pentru modul în care o administrează”, ne-a declarat Răzvan Răducu Mitea, directorul adjunct al Şcolii Gimnaziale nr. 2 Modelu.