„Călătoria muzicală a Domnului Goe” este un proiect original Alumnus Club UNESCO, dedicat elevilor din școlilor gimnaziale, ce le permite acestora să exploreze într-un mod inedit operele lui Ion Luca Caragiale. Proiectul se va desfășura în perioada 8 – 11 Aprilie în Târgoviște, Pitești, Alexandria și Călărași.

Spectacolul este interactiv și reprezintă o oportunitate extraordinară pentru copiii din clasele 0 – IV de a descoperi universul lui Caragiale într-un mod original. Spectacolul este special creat pentru cei mici și vine în completarea programei școlare.

Aflat în regia lui Iulian Sandu, spectacolul va conține fragmente din operele „Vizită”, „Domnul Goe”, „Două loturi”, „Bubico” și „Pedagog de școală nouă”, prezentate pe muzica compozitorului Sorin Oancea. Artiștii Gianina Sion, Mihai Păun, Luminița Vologa. Isabela Oancea și Iulian Sandu vor interacționa constant cu micii spectatorii, le vor prezenta informații despre viața și operele lui Ion Luca Caragiale și îi vor implica pe copii în diverse jocuri interactive astfel încât aceștia să asimileze noile informații în cel mai plăcut mod posibil. Spectacolul se va desfășura în premieră în luna aprilie  2019, în Târgoviște la Liceul de Arte „Bălașa Doamna” (8 aprilie), în Pitești la Școala Gimnazială „Tudor Arghezi” (9 aprilie), în Alexandria la Școala Gimnazială Nr. 5 (10 aprilie) și în Călărași la  Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” (11 aprilie).

Proiectul este finanțat de către Administrația Fondului Cultural Național. Alumnus Club UNESCO a fost înfiinţată în anul 2000 şi pe parcursul celor 17 ani de activitate neîntreruptă a implementat numeroase proiecte educaţionale, majoritatea adresate în exclusivitate tinerilor şi copiilor.