Sala “Barbu Ştirbei” a Centrului Judeţean de Cultură şi Creaţie din Călăraşi a găzduit, în data de 6 iunie 2017, spectacolul „Cântec pentru Tisha”. Evenimentul a fost dedicat atât copiilor de peste 4 ani, cât şi părinţilor. Manifestarea a reuşit, prin interacţiune şi jocuri noi, să aducă în prim-plan strânsa relaţie dintre copii şi părinţi. Elevii din cadrul şcolilor din judeţul nostru au luat parte la această piesă de teatru emoționantă şi plină de semnificații și învățăminte.
Tisha, personajul principal, şi jucăriile sale: Urs Haios, păpuşile Rază de Soare și Gratziline și Coșarul Vesel au adus în prim-plan relația dintre copii și părinți, dar şi importanța și nevoia de a petrece cât mai mult timp cu copiii noștri. Mesajul piesei a putut fi transmis mulțumită muzicii și jocurilor hazlii, pline de semnificații și învățăminte, la care au participat activ și spectatorii. Din distribuţie au făcut parte: Elena Dumitrescu, Alexandra Mirescu, Ioana Ginghină, Andreea Gaica, Ilona Brezoianu, Emilian Mârnea, Răzvan Rotaru, Florin Rareș Stoica.
Sinopsis: În fiecare zi, la anumite ore, Tisha se întâlnește pe Skype cu părinții. În restul timpului, cei care îi sunt alături sunt jucăriile: un urs haios, păpuşile Rază de Soare și Gratziline și Coșarul Vesel. Aceste jucării îi propun Tishei o serie de jocuri hazlii, interactive, pline de semnificații și învățăminte, la care participă activ și spectatorii. Pentru a completa cât mai bine piesa și a crește implicarea emoțională, au fost create special melodii potrivite poveștii interpretate.