În această lună se mai primesc nominalizări pentru profesorii și antrenorii din Călărași, la Premiul Mentor pentru excelență în educație.

Fundaţia Pentru Comunitate premiază anual zece profesori și antrenori care au descoperit tineri talentați și au avut un rol important în viața lor, premiul constând dintr-un trofeu realizat de apreciatul artist Ioan Nemțoi, și o sumă în valoare de 8.000 de lei.

Detalii și formularul de nominalizare online sunt disponibile la adresa: https://pentrucomunitate.ro/ro/mentor.

Prin acest program, Fundaţia Pentru Comunitate doreşte să atragă atenția opiniei publice asupra acelor profesori, educatori, antrenori, mentori care au descoperit și au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii pași, al căror devotament și entuziasm au contribuit esențial la dezvoltarea şi punerea în valoare a talentelor lor.

Se caută acei profesori, antrenori, mentori care au reușit și reușesc să stimuleze copii talentați, care îi pregătesc pentru a face față competițiilor, care caută în permanență posibilitățile lor de dezvoltare. Se caută acei profesori, antrenori, mentori a căror excelență educativă a condus generații întregi spre succes, a căror activitate însă a rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale.

În 2017, a fost premiat antrenorul de canotaj din cadrul CSM Călărași, Daniel Bănățeanu.