Fundaţia Pentru Comunitate premiază anual zece profesori și antrenori care au avut un rol important în viața discipolilor, în viața tinerilor, premiul constând dintr-un trofeu realizat de apreciatul artist Ioan Nemțoi, și o sumă în valoare de 8.000 de lei.

Nominalizările se trimit online până la data de 31 decembrie 2019.

Detalii și formular de nominalizare se regăsec la adresa: https://pentrucomunitate.ro/ro/mentor.

Prin acest program, Fundaţia Pentru Comunitate doreşte să atragă atenția opiniei publice asupra acelor profesori, educatori, antrenori, mentori care au descoperit și au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii pași, al căror devotament și entuziasm au contribuit esențial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor.

Sunt căutaţi acei profesori, antrenori, mentori care au reușit și reușesc să stimuleze copii talentați, care îi pregătesc pentru a face față competițiilor, care caută în permanență posibilitățile lor de dezvoltare. Persoanele care îi cunosc sunt invitaţi să-i nominalizeze la Premiul Mentor pentru excelență în educație.

„Suntem în căutarea acelor profesori, antrenori, pedagogi cu suflet care au marcat destinele elevilor, care au descoperit talente şi i-au ghidat către succes, fără ca acest efort să fi fost recunoscut sau apreciat. Super profesorii merită Premiul Mentor pentru excelenţă în educaţie, nominalizează-i până la 31 decembrie 2019”, au declarat reprezentanţii Fundaţiei Pentru Comunitate.

Premiantul judeţului nostru la ediția 2017 a fost Daniel Bănățeanu, antrenorul secţiei de canotaj din cadrul Clubului Sportiv Municipal Călăraşi.

Gala Premiilor Mentor se va organiza la Teatrul Odeon din București, în data de 28 aprilie 2020, invitatul de onoare fiind Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român.