O fetiţă de numai trei anişori, din Olteniţa Veche, a dispărut, în data de 9 aprilie 2018, din faţa casei. Din păcate, după căutări intense, micuţa a fost găsită înecată în râul Argeş, de către Poliţia de Frontieră, în dimineaţa zilei de 10 aprilie a.c.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Călăraşi, agent de poliţie Bianca Ghiveci, în cauză s-a întocmit dosar penal, fiind efectuate verificări atât  cu privire la împrejurările dispariției, cât și pentru stabilirea circumstanțelor în care a survenit decesul.  „Fetiţa a fost găsită decedată în apele râului Argeş, la peste 2 kilometri în aval faţă de locul dispariţiei. Aceasta a dispărut din faţa casei. Astăzi (n.r. 10 aprilie 2018), în jurul orei 09:00 a fost găsită de Poliţia de Frontieră. În cauză a fost întocmit dosar penal, fiind efectuate cercetări atât cu privire la împrejurările dispariţiei, cât şi pentru stabilirea circumstanţelor în care a survenit decesul. Suntem sub coordonarea procurorului, vom stabili toate aspectele. Pe data de 9 aprilie, la ora 17:30 a fost anunţată dispariţia fetei. Se juca în faţa casei, aşa a precizat mama când a apelat. Pentru căutarea copilului au intervenit forţe de la Jandarmerie, Poliţia de Frontieră, ISU Călăraşi şi Inspectoratul General al Aviaţiei. Au fost efectuate căutări, inclusiv cu un elicopter al Ministerului Afacerilor Interne, cu echipamente specifice de căutare pe timp de noapte”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Călăraşi, agent de poliţie Bianca Ghiveci.

La data dispariţiei, poliţiştii au trimis un comunicat de presă, în speranţa că micuţa va fi găsită: „Poliţiştii din Călărași caută o minoră, de 3 ani, care a dispărut la data de 9 aprilie, din Oltenița, județul Călărași. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă-112. Semnalmentele minorei  Colgiu Giulia Ionela Gabriela: înălțime aproximativ 90 cm, ten deschis, păr șaten, drept, ochi căprui. La momentul dispariției, minora purta o vestă roșie cu glugă, un tricou alb și o pereche de pantaloni gri”.