În data de 11 decembrie 2019, Crucea Roșie Călărași va organiza un spectacol umanitar cu ocazia împlinirii a 95 de ani de la înființare, intitulat „Din suflet pentru suflet”. În cadrul evenimentului va fi prezentată o piesă de teatru, „Un bărbat și mai multe femei”, de Leonid Zorin. Din distrubuție fac parte Magda Catone și Claudiu Bleonț.

Acțiunea piesei de teatru îl plasează pe Gavrunski, personaj interpretat de Claudiu Bleonț, ca victima timidă a sistemului birocratic atunci când i se cere o adeverință pentru permisul de conducere de amator, o clauză absurdă și aproape imposibilă. Pe parcursul piesei Gavrunski trece de la anxietate la extas, de la ură la iubire, de la teamă la pasiune, toate aceste trăiri fiind trezite de o singură femeie ce întruchipează nici mai mult nici mai puțin de 8 tipologii. Magda Catone interpretează pe rând femeia resemnată (soția), femeie isterică și acuzatoare (medicul psihiatru), femeia ipohondră (angajata de la resurse umane), femeia bărbat (călătoarea din tren), femeia poet (colega de la sanatoriu) și încă alte trei tipologii clasice.

Evenimentul se va desfășura la sala „Barbu Știrbei”, începând cu ora 18:00. Prețul unui bilet la spectacol este 30 de lei. Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași, relații la telefon 0727/688.423. Partenerii evenimentului sunt Primăria Municipiului Călărași și Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași.