Filiala USR din Călărași și-a arătat recent nemulțumirea față de felul în care a fost făcută deszăpezirea în oraș și acuză administrația locală că are alte priorități, unele care vor produce disconfort cetățenilor.

Iată ce au scris aceștia: „Au fost de ajuns câteva ore de ninsoare pentru ca orașul să devină și mai necirculabil decât era până acum. Zăpada îndepărtată superficial și incomplet doar de pe principalele artere a ajuns numai până pe marginea drumului.

Fenomenele naturale precum cel de săptămâna trecută se suprapun peste celelalte fenomene, la fel de naturale pentru administrația municipiului: lucrări începute și abandonate, străzi asfaltatate parțial, cu guri de canalizare mult deasupra nivelului, trotuare desfundate în miezul iernii, incapacitatea cronică de a gestiona situația gunoiului și o nepăsare generală. Mult mai importante sunt proiectele faraonice inutile, de tipul celui de ‘modernizare’ a centrului vechi, proiect care va bloca total centrul orașului. USR a solicitat primăriei informații despre firmele care au efectuat servicii de deszăpezire în municipiu și despre sumele alocate pentru aceste servicii. Suntem în așteptarea răspunsului autorităților”.