Perioada: 29 – 31 martie 2019

Ora: 17:00

Dumbo – 3D

 

Regia: Tim Burton

Distribuţia: Eva Green, Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito, Alan Arkin

Gen film: familie, fantastic (varianta subtitrată)

Durata: 120 minute

 

Un remake al filmului animat cu același nume din 1941 și bazat pe celebra carte a scriitorilor Helen Aberson și Harold Pearl, filmul urmărește aventurile extraordinare ale lui Dumbo, un elefant neobișnuit.

Holt Farrier, un veteran de război și fost star al circului, își găsește viața întoarsă cu susul în jos atunci când se întoarce din război. Proprietarul circului, Max Medici, îl invită pe Holt și pe copiii săi, Milly și Joe, să aibă grijă de un elefant nou-născut ale cărui urechi supradimensionate îl fac obiectul ridiculizării într-un circ deja zbuciumat. Dar când ei descoperă că Dumbo poate zbura, circul are parte de o revenire incredibilă, atrăgând persuasivul antreprenor V.A. Vandevere, care recrutează elefantul special pentru cel mai nou spectacol de divertisment, „Dreamland”. Dumbo atinge noi culmi alături de fermecătoarea și spectaculoasa artistă, Colette Marchant, până când Holt află că sub poleiala sa strălucitoare, „Dreamland” este plin de secrete întunecate.

 

 Perioada:

29 martie – 1 aprilie 2019

Ora: 20:00

 Perioada: 2 – 4 aprilie

Orele: 17:00 și 20:00

 The Beach Bum – 2D

 

Regia: Harmony Korine

Distribuţia: Matthew McConaughey, Zac Efron, Martin Lawrence, Snoop Dogg, Isla Fisher

Gen film: comedie

Durata: 95 minute

 

 

„The Beach Bum” urmăreşte aventurile haioase ale lui Moondog (Matthew McConaughey), un derbedeu rebel, care îşi trăieşte întotdeauna viaţa prin propriile reguli. Împreună cu Snoop Dog, Zac Efron și Isla Fisher, „The Beach Bum” este o nouă comedie originală și subversivă a regizorului Harmony Korine („Kids”, „Spring Breakers”).

Filmul este produs de Anonymous Content. Distribuitorul internaţional al peliculei este Neon. În România, producţia cinematografică este distribuită de Ro Image 2000.