Astăzi, 2 octombrie, începând cu ora 10:00, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Călăraşi va organiza o nouă întâlnire dedicată contribuabililor pentru a oferi clarificări şi îndrumări referitoare la temele „Plata defalcată a TVA”; „Obligaţii declarative şi de plată in luna octombrie 2017”; „Prezentarea serviciilor oferite de către ANAF şi Modalităţi de înrolare în Spaţiul Privat Virtual”, la sediul instituţiei din strada Eroilor nr. 6 – 8, municipiul Călăraşi, etaj 6, sala de şedinţe.

Contribuabilii interesaţi să participe la întâlnire se pot programa prin intermediul formularului de contact, de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând următorul link: https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând Categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, Subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

Pentru îndrumarea contribuabililor în ceea ce priveşte clarificarea noutăţilor legislative, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Călăraşi organizează periodic întâlniri cu contribuabilii pe diverse teme. Contribuabilii pot afla informaţii privind data, locul de desfăşurare a întâlnirilor şi subiectele puse în dezbatere accesând link-ul https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm.