Revenită din stagiul de pregătire din Antalya, Dunărea a reluat miercuri după-amiază pregătirile după ce jucătorii au beneficiat de o mică pauză de două zile. Cel mai important meci al sezonului va avea loc la Călăraşi pe 24 februarie, „galben – albaştrii” urmând a întâlni în cadrul primei etape a returului ocupanta locului 2, FC Hermannstadt.
Preşedintele AFC Dunărea Călăraşi, Florin Brişan, a anunţat că de săptămâna viitoare vor fi puse în vânzare abonamentele, inclusiv cele de la tribuna oficială.
„Începând de săptămâna viitoare, vom pune în vânzare şi abonamentele pentru partea a doua a sezonului 2017 – 2018. Pentru cele nouă meciuri pe care Dunărea le va susţine acasă, tariful unui abonament va fi de 60 de lei, în condiţiile în care un bilet va costa 10 lei. Pentru tribuna oficială, un abonament va costa 200 de lei. Vom oferi toate amănuntele la momentul potrivit prin intermediul paginii noastre de facebook sau la sediul clubului”, a declarat preşedintele Brişan, care mizează pe o prezenţă masivă a iubitorilor fotbalului din Călăraşi la partidele de acasă ale „galben – albaştrilor”.
„Sper din toată inima ca la meciul cu Hermannstadt din 24 februarie tribunele să fie ocupate în întregime. Băieţii au mare nevoie de susţinerea publicului într-un joc extrem de important pentru noi. Hermannstadt este un adversar redutabil care s-a întărit în această pauză şi în mod sigur va veni la Călăraşi cu gândul de a obţine chiar victoria. Îi invit încă de pe acum pe călărăşeni la acest prim joc care deschide returul. Vor mai fi şi alte confruntări dificile, mai ales că toate echipele vor căuta să opună rezistenţă. Dunărea nu mai este o echipă oarecare. Am încheiat anul pe primul loc şi sper să rămânem pe această poziţie şi după ultima etapă a campionatului”
, a mai spus preşedintele Florin Brişan. (sursa: afcdunareacalarasi.ro)