Un bărbat din municipiul Călăraşi și-a pierdut viața după ce a fost secţionat de tren, în zona 10 nivele. Paramedicii SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași împreună cu un echipaj al Ambulanței au ajuns rapid la fața locului, însă din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru bărbat, care a fost secționat de trenul personal 8343.

În data de 17 august 2016, ora 05:50, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să acționeze pe raza municipiului Călărași, pe strada Locomotivei, în zona 10 nivele, la trecerea la nivel cu calea ferată, pentru a acorda primul ajutor unei persoane de sex masculin, cu identitate necunoscută (aproximativ 60 de ani, fără documente), care a fost călcată de trenul personal 8343. La sosirea paramedicilor SMURD și a echipajului S.A.J., persoana era secționată în două, fără nicio șansă de supraviețuire. La faţa locului s-au deplasat procurorii şi poliţiştii pentru prelevarea probelor şi demararea anchetei. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost preluat de o echipă a Serviciului de Medicină Legală Călăraşi, în vederea efectuării necropsiei. Între timp, poliţiştii călărăşeni au efectuat cercetări şi au identificat victima ca fiind un bărbat în vârstă de 59 de ani din municipiul Călăraşi, care avea domiciliul în apropierea zonei în care s-a produs accidentul. Se pare că persoana decedată este pensionar, fost angajat al CFR. Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările nefericitului accident, în urma căruia bărbatul și-a pierdut viața într-un mod atât de tragic. Anchetatori au luat în calcul şi varianta unei sinucideri.

accident tren

Un bărbat din municipiul Călăraşi și-a pierdut viața după ce a fost secţionat de tren, în zona 10 nivele (foto. medicalarasi.ro)