Inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța şi fost șef al ISU „Barbu Ştirbei” Călărași, colonelul Gheorghe Daniel Popa, în vârstă de 57 de ani, a încetat din viaţă astăzi, 4 noiembrie. Conform Agerpres, şeful ISU Dobrogea a fost diagnosticat cu SARS-CoV-2 şi internat, în cursul săptămânii trecute, la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa, iar după ce starea sa de sănătate s-a agravat a fost transportat, cu elicopterul SMURD, la Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti.

Colonelul Gheorghe Daniel Popa a fost cel mai longeviv comandant din judeţul nostru şi s-a aflat aproape 16 ani la conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Ştirbei” Călăraşi. Acesta era în sistemul militar din anul 1982 şi a devenit ofiţer în 1985, iar la conducerea ISU Călăraşi a fost din anul 2001.

Gheorghe Daniel Popa a fost detaşat la comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al judeţului Constanța în data de 15 iulie 2016.

Dumnezeul să-l odihnească în pace!