Fostul primar liberal al comunei Ștefan Vodă a decedat în ziua de 28 martie 2021. Acesta a condus comuna timp de mai multe mandate. Colegii săi din Partidul Național Liberal i-au transmis condoleanțe.

Din păcate, timpul n-a mai avut răbdare! George Avram, colegul nostru, fostul primar al comunei Ștefan Vodă timp de 30 de ani, s-a stins din viață! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis prefectul județului Călărași, Valentin Barbu.

Vestea că George Avram, unul dintre cei mai longevivi primari ai județului Călărași, a încetat din viață ne întristează pe toți cei care l-am cunoscut. Un edil implicat, un coleg de partid devotat, un familist și un om care își iubea semenii… Odihnă veșnică!”, a postat senatorul Ciprian Pandea pe pagina sa de social media.

„Îmi exprim regretul pentru trecerea în neființă a fostului primar liberal al comunei Ștefan-Vodă, George Avram.

Chiar dacă am colaborat pentru o scurtă perioadă de timp, domnia sa a fost un exemplu de profesionalism și modestie.  Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a scris și deputatul Emil-Florian Dumitru.