Fotbaliștii de la Dunărea Călărași s-au întâlnit sâmbătă, 24 octombrie, cu Unirea Slobozia în etapa a 9-a a Ligii a II-a într-un meci cu multe goluri, însă fără un câștigător. Scorul final al partidei a fost de 2 – 2. Călărășenii se află pe poziția a opta în clasament, având 13 puncte.

Conform site-lui echipei Dunărea Călărași, cele două echipe nu s-au mai întâlnit de trei ani. Atacurile au început imediat după fluierul de start, călărășenii marcând în minutul 2 prin Moldovan, asistat de Ciucur. Unirea a egalat în scurt timp, în minutul 10, în urma unei lovituri de penalizare. Dunărea a înscris din nou în minutul 17, tot din penalty, însă golul a fost anulat. Lovitura a fost repetată, însă de această dată portarul advers a respins mingea. În minutul 38 Dunărea a înscris din nou, din off-side, așa că golul a fost anulat. Astfel, prima repriză s-a terminat la egalitate, scor 1 – 1.

În al doilea minut al reprizei secunde, Dunărea Călărași a înscris din nou prin Tudoran. Unirea Slobozia a reușit să egaleze din nou în minutul 71, gol marcat de Cristi Ene. Călărășenii au mai ratat o ocazie de gol în minutul 86, șutul lui Ciucur fiind deviat în corner de către portar. Meciul s-a încheiat la egalitate, 2 – 2.

Antrenorul Dunării, Cristian Pustai, a început meciul cu următorul 11: Krell – Rus, Șandru, Wiktoroski, Sălceanu – Ciucur, Djuric, Tudoran, Badea -Bud, Alex. Valentin. Rezerve : Began – Sîrbu, Lopez, Fotescu, Sava, Calu, Mihăiescu, Zaluskhi, Candrea.