Împreună cu sponsorul tehnic Joma, Federația Română de Fotbal (FRF) va crea un echipament de joc ediție limitată, dedicat exclusiv turneului olimpic de fotbal Tokyo 2020 la care România este calificată. După succesul de la Euro U21, această generație care a bucurat milioane de români își dă testul de maturitate.

FRF își dorește să implice suporterii naționalei cu talent creativ și competențe de design în acest proces de realizare a echipamentului de joc. În spiritul mesajului din sloganul echipelor reprezentative, „Luptăm Împreună!”, Federația Română de Fotbal îşi doreşte ca fanii să fie cu adevărat parte integrantă a marii familii tricolore și să trimită până la data de 4 octombrie 2019 propunerile lor pentru crearea echipamentului special. Toate propunerile trimise vor fi analizate de o comisie, care va decide cele cinci top design-uri pentru faza finală!

Concursul presupune trimiterea de către persoanele interesate a unei propuneri de design pentru echipamentul de joc al tricolorilor la Tokyo 2020, respectiv tricou, șort și jambiere.

Designul trebuie trimis în varianta electronică, în format pdf, împreună cu detalierea propunerii (culori folosite, elemente de design, tehnici de imprimare etc.), datele personale ale concurentului împreună cu acordul de prelucrare a datelor personale și un CV, pe adresa de email concurs@frf.ro.

Persoana desemnată câștigătoare a concursului de design va primi un premiu în valoare de 1.000 de euro, constând în produse Joma.

Regulamentul concursului se regăseşte la adresa  https://www.frf.ro/wp-content/uploads/2019/09/Regulament-concurs-design-echipament-u21-final.pdf. (sursa: www.frf.ro)