Centrul Judeţean de Cultură şi Creaţie (CJCC) Călărași pregătește un nou spectacol „Fuego – Drag de România mea!”. Astfel, în data de 22 martie 2019, artistul va evolua în cadrul a două reprezentaţii, pentru că cererea de bilete a fost una numeroasă.

 

„Având în vedere faptul că nu am putut răspunde pozitiv tuturor solicitărilor dumneavoastră referitoare la concertul aniversar – 25 de ani de carieră artistic – ‘Fuego – Drag de România mea!’, susținut de îndrăgitul interpret Paul Surugiu, în data de 22 martie 2019, ne propunem organizarea a încă unui spectacol, începând cu ora 17:00, în sala ‘Barbu Știrbei’ a CJCC Călărași. Așadar, dăm startul rezervărilor de locuri. Colegele noastre răspund la numărul de telefon: 0242/314.925, de luni până joi, între orele 08:00 şi 16:30, şi vineri, între orele 08:00 şi 14:00. Vă așteptăm”, au transmis reprezentanţii Centrului Judeţean de Cultură şi Creaţie Călăraşi.

Vă reamintim că Fuego va mai susţine, în aceeaşi zi, încă un spectacol care va începe la ora 19:00. În cadrul celor două reprezentaţii, îndrăgitul artist va cânta şlagăre, dar şi melodii noi şi vechi din repertoriul său.

„Dragii mei, luna martie vine cu surprize și cu un turneu cu totul special pentru mine! Celebrez alături voi, într-o mare sărbătoare, 25 de ani de carieră pe scena muzicală românească. Pregătesc, alături de band-ul meu, șlagăre, melodii noi și vechi din repertoriul meu, cu emoții și multă voie bună. Întâmpinăm primăvara cum se cuvine și vă arăt de ce îmi sunt dragi profesia aceasta, muzica, prietenii, țara. Vă aștept cu drag”, a precizat artistul pe o reţea de socializare.