Echipa națională de cadeți a României s-a reunit pentru un stagiu de pregătire în perioada 14 – 22 noiembrie, la Călărași, în Sala Polivalentă „Ion C. Neagu”, având în componență pe sportivii David Bogdan Voica, Andrei Nicolae Mailat, Nicolas Vișan, Ștefan Andy Armanu, Iosif Dragoș, David Pavlov, Eric Sala, Alexandru Reuț, Dragoș Podovei, Daniel Stanciuc, Bogdan Florian Niculaie, Mario Ciu, Dragoș Podovei, David Florin Drăgoi, Bogdan Andrei Oancea, Alexandru Botezatu, George Teodor Ștefan, Alexandru Golea, Alexandru Focșăneanu și kinetoterapeutul Florian Iuliu Dima.

„Am încheiat cu bine un stagiu de opt zile în care am efectuat antrenamente zilnice atât tehnico-tactice, cât și individuale. Ne bucurăm că n-am avut situații de accidentări majore și de faptul că sportivii au avut un randament bun în cadrul antrenamentelor. Se vede că își doresc mult să stea în sală, să muncească și să se antreneze. Această perioadă de pregătire este binevenită și oportună având în vedere că nu există competiții oficiale la nivelul juniorilor”, a declarat Gabriel Armanu, selecționerul naționalei de cadeți a României şi totodată antrenorul echipei AHC Dunărea Călăraşi.

Lotul 2004 – 2005 este coordonat de profesorul Gabriel Armanu şi a avut ultima acțiune tot la Călărași, în perioada 9 – 16 februarie 2020, stagiu de pregătire finalizat cu două jocuri amicale în compania echipei similare a Macedoniei de Nord.

Din păcate, din cauza situației generate de virusul Covid, meciurile internaționale programate pentru Trofeul „Viitorul Azi” sunt anulate.