Un grup infracțional specializat în furturi din locuințe și anexe a fost destructurat de polițiști în urma a trei percheziții efectuate în municipiul Călărași.

La data de 7 februarie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au efectuat şase percheziții pe raza municipiului Călărași și au pus în aplicare trei mandate de aducere.

Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași – Biroul de Investigații Criminale, s-a stabilit că, începând din anul 2017, trei bărbați, din Călărași, cu vârste cuprinse între 21 și 34 de ani, au săvârșit mai multe infracțiuni de furturi din locuințe și anexe, pe raza municipiului Călărași.

În urma perchezițiilor efectuate, mai multe bunuri furate au fost recuperate de polițiști.

Cei trei au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călărași. Totodată, aceștia au fost prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.