În data de 4 octombrie 2020, echipa AHC Dunărea Călărași a disputat meciul din etapa a patra din Liga Zimbrilor împotriva CSM Reșița, ce s-a încheiat cu victoria galben-albaștrilor, scor final 31 – 21.

În urma acestei partide, călărășenii au urcat pe poziția a șaptea din clasament, având un golaveraj pozitiv +10: 112 goluri marcate și 102 primite. Între timp s-au alăturat echipei și jucătorii Padasinau și Karimpov, care nu au putut fi prezenți la primul turneu din cauza măsurilor luate de autorități împotriva Covid-19. Săptămâna viitoare va ajunge la Călărași și ucraineanul Alexey Ganchev.

Bielorusul Artsem Padasinau a debutat în poarta Dunării, el reușind și marcarea unui gol împotriva Reșiței. Grecul Alexios Karimpov a marcat și el un gol în poarta Reșiței.

Antrenorul Dunării, Gabriel Armanu, a declarat după întâlnirea celor două echipe că: „A fost un meci cu presiuni aparte, noi veneam după un turneu foarte nefavorabil nouă, cu două rezultate la care nu ne-am așteptat. Ne-am pregătit bine, știam echipa Reșiței”.

„Primul turneu a fost o provocare, ceva nou pentru noi. Sperăm cu victoria aceasta să intrăm în normal și să fie ca o descătușare pentru noi, pentru că trecem printr-o perioadă grea”, a declarat jucătorul călărășean Dragoș Soare.

Antrenorul CSM Reșița, Marcel Vulpe, a spus că echipa lui a fost dominată de galben-albaștri: „Până la finalul meciului nu am avut nicio șansă, nu am respectat ce s-a vorbit în vestiar și asta s-a văzut pe teren”.