Manifestările ce vor avea loc în cadrul proiectului „Clinchet de argint pe aripi de colind”, organizate de Centrul  Județean de Cultură și Creație (CJCC) Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, cuprind anul acesta și două concerte extraordinare susținute de Horia Brenciu & HB Orchestra și Irina Rimes.

În acest sens, instituția de cultură se află în aceste zile în organizare de licitație pentru ca cei doi artiști să poată concerta în fața publicului călărășean.

Astfel, ca urmare a finalizării acestor proceduri, Horia Brenciu & HB Orchestra va susține un recital duminică, 15 decembrie, începând cu ora 18:00, iar Irina Rimes luni, 16 decembrie, ora 18:00.

Ambele evenimente vor avea loc în sala de spectacole „Barbu Știrbei” a CJCC Călărași.

La concertul lui Horia Brenciu, prețul unui bilet în sală este 100 de lei, în timp ce un bilet la balcon costă 80 de lei. La recitalul ce va fi susţinut de Irina Rimes, prețul unui bilet în sală este 50 de lei, în timp ce un bilet la balcon costă 30 de lei.

Biletele vor fi puse în vânzare în data de 10 decembrie 2019, la sediul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași.