Pompierii militari au fost, ca de obicei, gazde primitoare pentru copiii care le-au trecut pragul. În cadrul programului „Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!” elevii din municipiul Călăraşi au vizitat pompierii.

În prima zi a acestei săptămâni, elevii de clasa I din cadrul Școlii Gimnaziale „Mihai Viteazul” din municipiul Călărași au trecut pragul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi, cu scopul declarat de a afla cât mai multe despre activitatea salvatorilor şi despre întreaga tehnică de intervenţie din dotarea acestora.

Copiii au fost încântaţi să asculte explicaţiile pompierilor, în ceea ce priveşte activitatea de zi cu zi privind pregătirea pentru intervenţie a pompierilor, totodată aceștia primind ghiduri și broșuri informative cu campaniile desfășurate de pompieri. Și de această dată, pompierii militari, s-au dovedit a fi, ca de fiecare dată, gazde primitoare şi călduroase pentru copii, le-au stat la dispoziţie cu tot ce au dorit aceştia, iar elevii la rândul lor, s-au arătat a fi mai mult decât bucuroşi de tot ceea ce au avut ocazia să vadă şi să cunoască.