În data de 3 mai a.c., Centrul Cultural Judeţean (CCJ) Călăraşi va organiza un concert de muzică simfonică, dirijat de Ozana Barabancea, cunoscuta cântăreaţă de jazz şi profesoară de canto. Evenimentul va avea loc la sala de spectacole “Barbu Ştirbei” a CCJ Călăraşi, începând cu ora 18:00.

Seria concertelor pascale continuă, Centrul Cultural Județean oferind publicului meloman din Călărași, în a treia zi de Paște, un superb concert de muzică simfonică. Spectacolul va fi susținut de “Bucharest Ladies Orchestra”, prima filarmonică privată din Europa, alcătuită numai din femei. Orchestra simfonică, formată numai din instrumentiste profesioniste, de elită, abordează toate genurile muzicale la un nivel foarte înalt pentru a oferi publicului meloman bucurie și emoție. Concertul va fi dirijat de Ozana Barabancea, cunoscuta cântăreață de jazz și profesoară de canto. În concert vor susține recitaluri: Andreea  Ștefănescu – solist și violonist, Klejda Tare – pianist, soprana Mediana Vlad, tenorul Narcis Brebeanu dar și soprana albaneză Arlinda Morava. Evenimentul se va desfășura în data de 3 mai a.c., începând cu ora 18:00, în sala de spectacole “Barbu Știrbei” a CCJ Călăraşi.

Prețul biletelor diferă în funcţie de categorie. Astfel, la categoria I un bilet costă 30 de lei, iar la categoria a II-a un bilet costă 25 de lei.