Din data de 12 noiembrie 2020, accesul publicului la Biblioteca Județeană „Alexandru Odobescu” din Călărași este restricționat. Împrumutul de carte se face prin solicitări, cu respectarea regulilor impuse. Programul Bibliotecii Judeţene este următorul: de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 -16:00.

Pentru o circulație cât mai rapidă și facilă a publicațiilor existente în fondul Bibliotecii Județene „Alexandru Odobescu” din Călărași, cititorii sunt rugaţi să acceseze catalogul on-line regăsit în partea de jos a paginii web a bibliotecii: https://www.bjcalarasi.ro.

În vederea verificării contului personal (împrumuturi și termen de restituire), cititorii trebuie să se înregistreze după intrarea în catalogul online.

Serviciul de rezervare automată nu este încă disponibil.

Pentru informații suplimentare și consultații, cititorii pot accesa pagina de Facebook a instituţiei sau pot apela numărul de telefon 0242/316.757. De asemenea, pentru a evita aglomerarea, în contextul epidemiologic actual, cititorii sunt rugaţi să solicite, telefonic 0242/316.757 sau pe pagina de Facebook (Biblioteca Judeteana Calarasi), documentele dorite şi să vină ulterior la sediu pentru a le ridica.