Între 21 şi 24 august, se vor desfășura două transporturi cu depășiri pe traseul: Oltenița Port – DN4 – IMGB București

Vehiculele transportă echipament industrial.

Lățimea maximă a vehiculului este 6,30 de metri, viteză de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. menționează că, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteză maximă de deplasare a vehicului cu depășiri este de 70 de kilometri la oră.

Etapele de desfășurare a transporturilor sunt stabilite de Poliția Rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se desfășoară în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagină în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situaţia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.