În perioada 15 decembrie 2017 – 6 ianuarie 2018, Primăria Municipiului Călărași organizează în centrul civic “Orășelul Copiilor”, destinat sărbătorilor de iarnă. În zonă va fi amplasat un patinoar, care va fi pus la dispoziția publicului începând cu 30 noiembrie şi până la data de 30 ianuarie 2018.

Programul de funcționare a patinoarului va fi zilnic, în intervalul orar 10:00 – 22:00, cu posibilitate de modificare în funcție de condițiile meteorologice și în baza unui regulament ce va fi afișat la locul de desfășurare a activității.

Operatorii economici, care doresc spaţii în zona menţionată anterior, sunt invitați să depună la sediul Primăriei Municipiului Călărași solicitări scrise pentru următoarele activități comerciale autorizate, toate cu specific de sezon: gogoșerie, covrigărie, înghețată, vată de zahăr, acadele, turtă dulce, sucuri, ceai, ciocolată caldă, comercializarea altor produse de patiserie și cofetărie, cafea, vin fiert, sandwich-uri calde, hot-dog, jucării. Aceștia sunt rugați să precizeze în cuprinsul cererii: profilul activității, condițiile în care își vor desfășura activitatea (rulotă, căsuță de lemn etc.), suprafața necesară (în metri pătrați), telefon de contact.

Nu vor fi acceptate activități de alimentație publică tip grătar, nu se vor servi băuturi alcoolice, fiecare locație va fi ornamentată specific sărbătorilor de iarnă.

Cererile se pot depune deja la registratura instituției. Întrucât suprafața alocată evenimentului este limitată, cererile vor fi analizate și selectate conform gradului de îndeplinire a condițiilor precizate de către organizator și cu respectarea condiției de achitare la zi, de către operatori, a datoriilor către bugetul local.