Direcţia de Sănătate Publică (DSP) din Călăraşi informează cetăţenii că la data prezentă, la nivelul județului Călărași nu există niciun caz confirmat COVID – 19, nu există persoane suspecte pentru care probele sunt în lucru, nu există niciun contact cu caz confirmat pentru care probele sunt în lucru.

DSP Călărași face apel către populația județului să dea dovadă de responsabilitate, dar în același timp de rațiune și să sesizeze abaterile constatate de la normele impuse  numai când pot fi oferite informații corecte, clare, verificabile.

La data prezentă sunt izolate la domiciliu un număr de 89 de persoane, pentru care se asigură monitorizarea zilnică a stării de sănătate de personalul Direcţiei de Sănătate Publică/personalul cabinetelor medicilor de familie, precum și verificare prin sondaj privind respectarea măsurii de izolare la domiciliu de către organele abilitate.

DSP Călăraşi reaminteşte că informații pentru cetăţeni, informații pentru personalul medico-sanitar, evaluare de risc, sfaturi pentru călători, precum și situația la nivel global/național actualizată zilnic se găsesc pe site-ul www.cnscbt.ro.