În această primăvară, au fost executate mai multe lucrări de reparații pe străzi care necesitau astfel de intervenții. Lucrările au fost realizate de Serviciul Public Pavaje şi Spații Verzi (SPPSV), instituţie aflată în subordinea Primăriei Municipiului Călărași.

SPPSV a intervenit cu turnare de covor asfaltic pe Aleea Constructorului, pe Alee Bloc J29, dar și pe strada Turturelelor. De asemenea, Serviciul Public Pavaje şi Spații Verzi Călăraşi a executat reparații asfaltice pe străzile București, Prelungirea București, Locomotivei şi Tudor Vladimirescu, bulevardul Republicii, străzile Sloboziei, Belșugului, Independenței, Bărăganului, Policlinicii, zona blocurilor K 6,7 și 8, Varianta Nord, Florilor, Nufărului, Cărămidari, Eremia Grigorescu, Zefirului și 13 Decembrie. Tot SPPSV s-a ocupat de amenajarea parcărilor de la blocurile N24, D17-D20, D21-D23 și C19.

O altă stradă care necesita intervenții este strada 1848, care face legătura între Prelungirea București și bulevardul Republicii. Reabilitarea acestei străzi în lungime de 390 de metri și lată de 14 metri și jumătate a constat în așezarea unui strat de geocompozit antifisură peste care a fost turnat un strat de 5 centimetri de asfalt.