În urmă cu puțin timp s-au terminat meciurile echipelor călărășene din SuperCupa #jucămdeacasă și putem anunța și cine se califică în următoarea fază.

În Grupa 1, Mostiștea Ulmu a pierdut meciul cu Academica Clinceni eSports cu patru goluri primite și niciunul înscris și se află pe ultimul loc, cu 3 puncte, pierzând orice speranță de a se califica în următoarea fază a competiției. Meciul următor este împotriva echipei Petrolul Ploiești, liderul grupei, echipă cu care Mostiștea a pierdut în tur cu 2-1.

În Grupa 2, ACS Înainte Modelu și-a asigurat poziția de lider după ce a obținut un egal cu FC Hermannstadt, 0-0, înainte de ultima etapă având 11 puncte, în timp ce pe locul 2 se află Rapid București cu doar 6 puncte. Meciul următor pentru Înainte Modelu va fi împotriva ultimei clasate, Asociația Club Sportiv Corbeanca, echipă pe care a înfrânt-o și în tur cu 1-0.

În Grupa 4, AFC Dunărea Călărași este pe ultimul loc după rezultatul împotriva Olimpiei Satu Mare, 2-1 în defavoarea călărășenilor. Dunărea nu mai are șanse de a ocupa un loc ce duce spre faza următoare a competiției, locul 2 având deja 7 puncte, în timp ce Dunărea Călărași doar 3.