Patru echipaje specializate de stingere din cadrul Secției de pompieri Lehliu Gară au acţionat pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuinţă din comuna Lehliu. Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost posibil din cauza unui trăsnet.

În data de 7 mai a.c., ora 17:43, patru echipaje specializate de stingere din cadrul Secției de pompieri Lehliu Gară au fost solicitate să acţioneze pe raza comunei Lehliu, pe strada Principală, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință  tip P+1, proprietate individuală, aparţinând lui Cătălin N. La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta violent, cu flacără şi cu fum dens la nivelul mansardei și a acoperișului locuinței pe o suprafață de circa 100 de metri pătrați, existând risc de extindere la celelalte camere și bunuri materiale aflate în imediata vecinătate. Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost posibil din cauza unui trăsnet. Pompierii militari din cadrul Secției Lehliu Gară s-au deplasat la această intervenţie cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând eficient pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ două ore și 40 de minute. În urma incendiului au ars: acoperișul și mansarda pe o suprafață de circa 100 de metri pătrați, două camere de la etajul întâi al imobilului și mobilierul aferent, aparatură electrocasnică și materiale textile, valoarea pagubelor fiind de aproximativ 20.000 de lei.

Exista pericolul ca arderea să se extindă la alte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate, însă pompierii militari au intervenit prompt și au lichidat incendiul în limitele găsite, salvând bunuri materiale în valoare de circa 100.000 de lei.

La locul intervenției s-a deplasat și un echipaj de prim ajutor al Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare, fără a interveni însă.