Într-o conferință de presă organizată luni, 27 ianuarie, liderii formațiunii politice PRO România Călărași au anunțat candidatul cu care vor merge la alegerile locale din acest an pentru comuna Borcea, acesta fiind Georgiana Udrea. În vârstă de 35 de ani, Georgiana Udrea are studii de geografie și urmează altele de matematică, ea fiind în prezent profesor la Borcea.

Câteva dintre planurile pe care candidata PRO România le are pentru Primăria Comunei Borcea sunt: o grădiniță cu program prelungit, vidanje, realizarea de parcuri și locuri de joacă, dar și reabilitarea Căminului Cultural.

Georgiana Udrea a declarat în cadrul conferinței: „Elevii și copiii mei mă motivează să fiu aici alături de dumneavoastră. (…) Așezarea rurală comuna Borcea are la bază agricultura (…) nu mă refer doar la agricultura de performanță, ci și la micul investitor de acolo – micul gospodar trebuie sprijinit, încurajat. Dacă o să vizez în mod direct domeniul care mă preocupă, este vorba despre educație, care în zilele noastre, cel puțin în comuna Borcea, trebuie sprijinită întru totul (…)”.