foto: muveo.ro

În perioada 12 – 14 ianuarie 2020, se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul: Intersecția DN Centura București cu Drumul Judeţean 401 – Drumul Naţional Centura București –  Drumul Naţional 4 – Drumul Naţional 1 Oltenița – Drumul Naţional 4 – Oltenița Port.

Vehiculul va transporta un utilaj industrial produs la București, destinat exportului.

Lățimea maximă a vehiculului este 7,30 de metri, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere menționează că, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri trebuie să fie de 70 de kilometri la oră.

Etapele de desfășurare ale transportului vor fi stabilite de Poliția Rutieră, care va asigura însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășoura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagină în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situaţia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.