“Oprește trecerea! Știu că unde nu e moarte, nu e nici iubire-și totuși,Te rog: Oprește, Doamne, ceasornicul cu care ne măsori destrămarea.” (Lucian Blaga) Dragi elevi, astăzi mi-aș dori să dau timpul înapoi. Doar o secundă. Să vă pot îmbrățișă pe fiecare dintre voi și să rememorăm împreună crâmpeie plăcute din viața voastră de elevi, din viața noastră de profesori.
Astăzi se încheie o etapă importantă pentru voi. Astăzi este un moment de sfârșit,dar și un nou început. Astăzi spuneți adio momentelor frumoase care v-au marcat adolescența, dar tot astăzi pășiți în viitor cu încredere, conștienți că drumul este lung și anevoios.
Prima notă de doi, prima ceartă cu colega de bancă, prima iubire sau prima decepție, primul tremur la intrarea în clasă a unui profesor exigent, dar și nerăbdarea reîntâlnirii cu un profesor drag, toate acestea ASTĂZI ….AU FOST.
Amintiri frumoase, emoții puternice, legături sufletești care vor dăinui în timp.
Vă mulțumesc tuturor pentru că ați continuat drumul cunoașterii și în această perioadă în care izolarea de prieteni, colegi și profesori a fost lupta fiecăruia cu acest virus. Vă doresc să fiți buni, drepți și blânzi, să treceți peste dificultăți cu fruntea sus și cu încredere în voi înșivă.
Să rămâneți mereu aceiași oameni frumoși pentru care ORICE ESTE POSIBIL.
Viitorul începe acum! Fiți încrezători!

Inspector Școlar General,
prof. Camelia Croitoru