Acum era de fapt timpul pentru acțiune

0

La început, am fost supărat împreună cu mama pentru o vreme, că o persoană nu și-ar instrui copilul cum să se descurce. Dar am constatat că această furie nu-mi era de nici un folos. Magazinul a fost de fapt închis și probabilitatea de profit a dispărut. De fapt, a fost esențial să afli pentru a face față obiectului la îndemână. Când mi-am dat seama că bucuria mea rezidă atât în mâinile mele personale, cât și în sarcina mea, am renunțat la plângeri.

Acum era de fapt timpul pentru acțiune.

După aceea este cu adevărat incitant. De îndată ce depășiți partea inițială a confruntării și, de asemenea, a recunoașterii, începe o parte a cunoașterii. Permiteți-mi să găsesc ceea ce este bun pentru mine, ce mă face încântat, îmi oferă fericire sau chiar satisfacție sau chiar mă relaxează? De exemplu, cât de performante mă descurc singur dacă sunt trist?

Ce performanțe fac dacă sunt epuizat? Cât de performant mă atenuez de obicei pe cont propriu în timpul zilei – PAGINA PRINCIPALA

De exemplu, când m-am gândit la ceea ce fac când sunt întristat, am identificat o normă de comportament sau două pe care nu le-am văzut înainte. În esență, încerc să evaluez, să arăt cu degetul și să mă pedepsesc rapid pentru ceea ce sunt de fapt tulburat. Sau chiar, din moment ce nu știu ce să efectuez, încerc să ofer niște substanțe sistemului corpului din exterior pentru a scăpa de acel sentiment din interior, pentru a face interiorul să doarmă.

Acum era de fapt timpul pentru acțiune

Acesta poate fi tot felul de „sentimentaliste”, de la băuturi alcoolice la glucoză și, de asemenea, activitate sexuală. Odată cu dorința de a deveni orice loc în afară de singură, mă lansez spre mese, relații proaste, cu siguranță niciodată către filme, adică de fapt să subliniez ici și colo. Știi că când un copil plânge, nu știi ce să faci, oricum ai pune bomboane în mână, asta este de fapt simplitate. Cu toate acestea, fiecare persoană înțelege că, chiar și atunci când îl împiedică pe tânăr să verse lacrimi, glucoza cu siguranță nu va fi un remediu. El descoperă că s-ar putea bucura când plânge unul dintre cei mai mulți.

Deci ce ar trebui sa fac?

Exact cum efectuează un individ să se îngrijească de el însuși? Ca un intelectual excelent, am plasat instantaneu subiecte de cercetare în fața mea, cum ar fi ceea ce ar trebui să citesc, ce tehnici psihiatrice/psihologice ar trebui să verific. În scurt timp, am văzut că răspunsul la îngrijorarea pe care o căutam de fapt era în interior, în interior. În acel moment trebuia să renunț și să întreb. Deci, dacă ești de fapt consternat, ce pot să fac pentru tine?

În primul rând, întâlnirile din viața mea mi-au arătat în prezent că nu există mântuire prin evadarea sau chiar amorțirea stărilor emoționale. De aceea am susținut că cunoștințele cu siguranță nu scapă din acest moment. Dacă te întristezi, bine. Și aceasta va trece, ce posedă nu a trecut? Fără îndoială, am constatat că senzațiile dureroase trec în mod convenabil atunci când le permit și nu fugi. În realitate, începi să investești inițiativa pe care ai petrecut-o pentru a scăpa, a te vindeca pe cont propriu, într-un fel.

Mai târziu? Apoi, permiteți-vă să vedeți ceea ce aveți nevoie.

Posibil o ploaie caldă, poate doar relaxați-vă, poate plângeți, poate un favorit, poate fi liniștit, renunțați și, de asemenea, acordați atenție? Posibil că trebuie să suni pe cineva și să-i spui că îi iubești pe toți. Când a fost ultima oportunitate pentru care ai făcut asta? Nu mâncați dacă de fapt nu vă este foame, nu primiți apeluri telefonice de la oameni care vă vor crea cu siguranță epuizat sau chiar toxic, asigurați-vă puțin rest. Îmi pare rău, recunoaște-o și fii drăguț cu tine însuți.

În unele cazuri mă vizualizez ca o femeie mică. Ce vei face dacă ai avea cu tine o fată tristă sau furioasă sau cu adevărat epuizată? Nu face pentru tine ceea ce nu i-ai face pentru ea. Dacă ai vedea o persoană dragă întristând, ce i-ai spune cu siguranță? Socotiți-vă la fel. Exact așa se descoperă că te gestionezi mult mai aspru decât te adresezi altora.

Prin urmare, am pregătit un mic „ghid de utilizare” pentru mine.

Nu este tocmai terminat. Încerc să detaliez exact modul în care acest lucru telefonat pe cont propriu este îngrijit corespunzător și este stocat împreună cu grijă. Ocazional tratez moara mult mai bine decât pe cont propriu, având în vedere că dacă nu o facem, funcționează defectuos. Cu toate acestea, dacă experții noștri funcționează conform ghidului consumatorului, viața de zi cu zi a resursei este prelungită, precum și creșterea productivității acesteia. Nu-i aşa? Dacă experții noștri nu pun senzația de sare direct în robot, de ce compania noastră mi-a pus-o?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.