Ce sugerează să te descurci ca doamnă?

0

Toată lumea trebuie să înțeleagă cum să se descurce. Ar trebui să știm să ne hrănim, bine întreținut, să ne spălăm; principii. Cu toate acestea, ca fată, sunt de fapt atât de multe care intră în ea. Da, asta ar putea însemna machiaj, îngrijire sănătoasă a pielii, precum și coafură, dar există mai mult decât atât.

Să te descurci singur nu înseamnă să supraviețuiești sau chiar să arăți bine în timp ce o faci. Când implică înțelegerea exactă a modului în care să te descurci cu tine însuți ca doamnă, totul este de fapt despre felul în care trăiești.

Cum să ai grijă de tine ca femeie

Există, de fapt, o mulțime de tehnici pentru a vă gestiona propriul sine ca o fată care progresează, dar o listă pe care sunteți pe cale să le citiți, totuși acestea sunt de fapt lucrurile importante care m-au ajutat în anii adolescenței și în perioada de femeie. Îmi doresc să te ajute și pe tine.

Aceste mici îndatoriri, tehnici de relaxare, precum și multe altele, cu siguranță te vor face să te simți foarte bine, să arăți foarte bine și, de asemenea, de obicei mai sănătos – www.sorin-tudor.ro. Cu cât ai grijă de tine mai bine, cu atât toți ceilalți sunt mult mai buni.

# 1 Dormit. Da, face parte din viața individuală, dar, foarte serios, este de fapt o parte vitală a îngrijirii de sine. Echipa noastră are nevoie de un anumit volum de odihnă pentru a lucra optim. Și să stai pe Instagram până la două dimineața devreme și apoi să te ridici la ora 6 pentru a lua trenul nu generează un design de odihnă durabil.

Ce sugerează să te descurci ca doamnă?

Știu cât de greu este de fapt să vizitezi salteaua dintr-o dată în fiecare seară; Rareori efectuez. Cu toate acestea, încerc să o fac în cel puțin o oră sau mai mult în fiecare seară, astfel încât să fiu de fapt întinerit, mai degrabă decât obosit. Folosesc ulei de violetă pentru a mă odihni și pentru a mă asigura că camera mea de pat este cât se poate de întunecată, astfel încât absolut nimic nu mă trezește.

# 2 Apă de băut. Este încă o cerință de viață, dar face mai mult decât să te mențină hidratat. Consumul zilnic de apă suficientă nu numai că vă menține pielea ordonată și, de asemenea, frumoasă, ci vă ajută să aveți o performanță mai bună. Ori de câte ori te simți cu adevărat deshidratat, ești deja puțin deshidratat. Deci, de obicei, nu bei suficient de bine.

Pentru că am început să beau mai multă apă în fiecare zi, cred că sunt mai ușor, am și mai multă energie și, de asemenea, cred că sunt mult mai sănătos în general.

# 3 Fă-ți timp pentru activități. Recunosc că ești de fapt ocupat. Cei mai multi dintre noi. Există în mod constant ceva de realizat: cumpărături, spălați, plătiți costurile și așa mai departe. Totuși, asigură-te că îți faci ceva timp pentru multele lucruri pe care îți place să le realizezi.

Trecerea, vopsirea, pregătirea mâncării, orice, nu-l puneți pe depozitul frigorific. Este ceva ce vrei să faci, așa că te creează mulțumit. Îngrijirea de sine este de fapt mai mult decât sănătate și bunăstare, este vorba despre sănătatea ta generală. Efectuați fiecare lucru mic posibil pentru a vă distra în fiecare moment.

# 4 Fă-ți timp pentru nimic. Acest lucru poate părea ciudat. Cine nu-și dorește să interpreteze aproape nimic? Ei bine, asta este ideea. Posedă că ai rămas vreodată în dormitorul tău după un duș și înainte să înțelegi asta, a trecut o oră și nu te-ai odihnit încă și nu te-ai uitat în cameră?

Trupul lui trebuia tuns venind din viață. Adesea, dacă nu faci nimic, te vei flexi atât de fin, încât vei fi uzat atât mental, cât și emoțional. Planificați o oportunitate când nu aveți absolut nimic de făcut și, de asemenea, faceți doar asta.

# 5 Du-te în aer liber. Cel mai probabil ieși în fiecare zi, nu? Te-ai plimbat la mașini și camion, ți-ai făcut sarcinile, ai îndepărtat gunoiul, dar asta nu contează. Experții noștri efectuează zilnic gunoi excesiv. De la misoginie la părtinire și suplimentare, compania noastră are dreptul la o gură de aer proaspăt.

Așa că ieși afară. Alegeți o plimbare, luați prânzul la locul de joacă sau luați cafeaua de dimineață afară, mai degrabă decât să stați la biroul din bucătărie de acasă, trăgând peste tot pe telefon. A fi în afară ajută echipa noastră să reducă și, de asemenea, să aprecieze atributele. Uneori, echipa noastră trebuie să facă un pas înapoi față de orice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.