În data de 16 martie 2020, ora 11:03, două echipaje specializate de stingere din cadrul Secţiei de pompieri Dragalina au fost solicitate să acţioneze pe raza localităţii, pe strada Măceşului, pentru lichidarea unui incendiu de locuinţă, proprietate individuală.

La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta cu flacără şi cu degajare de fum dens la nivelul unui dormitor al locuinţei, existând risc de extindere a arderii şi la alte bunuri materiale aflata în imediata apropiere.

Pompierii militari din cadrul Secţiei Dragalina s-au deplasat la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 45 de minute.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul s-a produs din cauza unui conductor electric defect. Pompierii militari au reuşit să lichideze incendiul în limitele găsite, fiind astfel salvate bunuri materiale în valoare de aproximativ 60.000 de lei.