Aceasta este doar o parte din ea

0

Îngrijirea de sine nu se referă în mod constant la a-ți lua o vacanță din cauza anxietăților vieții de zi cu zi. Aceasta este doar o parte din ea. Cealaltă componentă își pune pantoful pe pământ. Dacă chiar ți-ar plăcea să știi exact cum să te descurci ca fată atunci când ceva apare sau se simte nepotrivit.

Prea mult timp fetele au tăcut din cauza energiei noastre masculine.

Corect, nu mai mult. Dacă angajatorul tău se ocupă de tine sau chiar te cheltuiește într-un mod diferit față de asociații tăi, menționează ceva. Evaluezi pe cont propriu presupunând că meriți mai bine.

Motivul pentru care îngrijirea de sine este de fapt un reprezentant negativ pentru a fi de fapt egoist este că oamenii cred că de fapt totul este despre tine atunci când compania noastră nu ne respectă cu adevărat sorin-tudor.ro, așa că gândește-te la cei mai buni sau la toți ceilalți din viața noastră. rapid.

Aceasta este doar o parte din eaAceasta este doar o parte din eaCând am încetat să mă asigur să ajut o persoană să treacă strada, să țin mereu ușa deschisă, sau poate să-i mulțumesc și, de asemenea, să mulțumesc, am recunoscut că poate întări modul în care alții te percep, precum și modul exact în care te observi pe tine însuți. A fi amabil și amabil cu ceilalți te face să trăiești mai bine.

  • De asemenea, pentru mult timp, femeilor li s-a spus că echipa noastră este de fapt proastă dacă suntem de fapt siguri de sine. Pentru a ne angaja acest concept, trebuie să ne asigurăm că echipa noastră rămâne să ne facem un nume și să obținem respectul pe care ar trebui să o aibă experții noștri.
  • Nu permiteți unui bărbat să treacă peste tine la serviciu sau chiar într-o relație. Bazează-te pe cont propriu și, de asemenea, dezvăluie-ți grija de sine luptând pentru tine.
  • Discutați cu medicul dumneavoastră. De fapt, trebuie doar să mergi la medic. Un lucru pe care femeile îl ignoră atât de des este bunăstarea noastră fizică. Este posibil ca echipa noastră să ia medicamente răcoritoare în lunile de iarnă și să dobândească puțină vitamina C la prima indicație a unui nas picurător, dar este important să vă asigurați că se potrivește sesiunilor dvs. anuale.

Dacă ceva se simte cu siguranță acolo, nu-l ignora, presupune că este obișnuit, ai grijă sau chiar Google-l. Ca alternativă, faceți un consult și, de asemenea, discutați cu medicul dumneavoastră. Rămâneți în vârful stării de bine din cap până în picioare și fiți sută% sinceri împreună cu medicul dumneavoastră. Gândește-mă, înțeleg cât de ciudat este acest lucru, dar împărtășirea a ceea ce ai putea considera poate modifica cu ușurință fiecare lucru mic.

Spălați-vă părul. Cu toții ne bucurăm de creația miraculoasă care este șamponul pentru păr uscat, cu toate acestea, nimic nu te face să te simți mai bine decât părul proaspăt spălat. Ori de câte ori sunt acuzat și nu am încredere pe cont propriu, îmi spăl părul. Nu există absolut nicio senzație mai bună decât uleiul fără păr curat și, de asemenea, lucios.

Nu subestima niciodată puterea unui duș.

Folosește numărul 11. Chiar dacă nu are nicio explicație. Prin urmare, este grozav să te machiezi, să-ți tastezi părul și să încerci hainele tale ideale. Indiferent dacă intrați într-o zi arzătoare, o seară în oraș împreună cu doamnele sau pur și simplu vă duceți la Intended, îmbrăcați-vă.

Încrederea de a fi de fapt un copil nu ar trebui să fie trecută cu vederea.

Cântați și, de asemenea, dansați ca și cum nimeni nu vede. Eliminați stresul și anxietatea, precum și tensiunea, fie sub duș, când sunteți gata de muncă sau în mașină, care le-a atașat Adele la maximum de bronhii.

Răsfățați-vă. Fie că este de fapt pentru cină sau pentru televiziune, uneori trebuie să ieși în oraș. Experții noștri respectă planurile de dietă, programele, sesiunile de antrenament și se comportă ca și cum ar fi de fapt singura metodă, dar uneori echipa noastră are nevoie de răsfăț. După cum am spus, îngrijirea de sine înseamnă mulțumire.

O parte din tort de ciocolată, o pizza și o licență pentru a vă face mulțumit, au fost disponibile în. Splurge din când în când. Este necesară conservarea împrumutului. Trebuie să ne gândim la viitorul nostru, la rasele și taxele noastre, dar uneori compania noastră merită un mic cadou de la noi. Răsfățați-vă.

Obțineți o haină care se va sfărâma dacă o curățați. Obțineți acel parfum pe care îl veți căuta mulți ani de urmat. Orice iese în evidență, meriți.

Ignoră fiecare persoană. Încrederea în sine redusă poate împiedica cu ușurință chiar și cea mai ideală rutină de îngrijire de sine. Și, de asemenea, să descoperi să te iubești pe tine însuți nu se întâmplă peste noapte, ci să știi să-i îndepărtezi pe alții.

Și nu renunțați doar să vă stresați pe ceea ce vă consideră alți oameni, luați-vă puțin timp în afara rețelelor sociale, a telefonului dvs. și a tuturor celorlalți. A fi de fapt 100% singur pentru un timp este ca și cum ai respira mai adânc și, de asemenea, nu poți ezita.

  • Pune-ți sănătatea și, de asemenea, bunăstarea psihologică pentru început. Anxietatea și depresia clinică ne influențează pe toți, chiar și în cele mai mici mijloace. Acesta este motivul pentru care bunăstarea psihologică este importantă pe lângă bunăstarea ta fizică, dacă nu chiar toată.
  • Dacă vrei cu adevărat să știi exact cum să ai grijă de tine ca femeie, ia o zi de sănătate mintală, mergi la tratament, consultă-te cu un prieten. Efectuați tot ceea ce aveți nevoie pentru a realiza. Nicio persoană nu ar trebui să vă facă să credeți că aveți emoții regulate și că aveți nevoie de o pauză.
  • Ajută alte femei. Fiind fete, echipa noastră poate simți cu ușurință că suntem hipnotizanți în mod continuu. Cei mai mulți dintre noi ajung pe locul doi, sau chiar mult mai mult decât băieții. Nu ești singur în această nemulțumire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.