De asemenea, este necesar să fim conștienți

0

Este de fapt inadecvat să menționezi „Ai grijă pe cont propriu”; dat fiind faptul că a avea grijă de sine „grozav” nu este de fapt atât de ușor pe cât pare.

Este necesar să se stabilească o achiziție bine echilibrată și utilă în fiecare locație fizică, psihologică și spirituală și să se mențină această ordine împreună de la naștere până la moarte. De asemenea, este necesar să fim conștienți de cerințele care se modifică odată cu îmbătrânirea, atmosfera și, de asemenea, site-ul și să devenim capabili să satisfacă aceste nevoi.

A ne manipula este de fapt cea mai dificilă sarcină a stilului nostru de viață. Amintește-ți mereu cum s-a comportat mama ta cu devotament și – www de asemenea, fără încetare, când erai de fapt copil.

De asemenea, este necesar să fim conștienți

Tratamentul trebuie să se desfășoare la aceeași specificație. Prin urmare, această sarcină este atât grea și necesită multă responsabilitate și autodisciplină.

Este de fapt insuficient să cunoști metodele de a avea grijă excelentă de tine, de fapt este necesar să înțelegi ce evită de fapt acest lucru. Dacă plasezi cerințele altora înaintea propriilor tale, de exemplu, s-ar putea adesea să tindeți să vă uitați. Sau, dacă ești foarte auto-indulgător, s-ar putea să uiți de ce ai nevoie pentru a performa.

Scriitoarea americană Audre Lorde a menționat despre îngrijirea de sine: „A avea grijă de sine nu este ceea ce este de fapt creat pentru aprobarea de sine și, de asemenea, pentru încântare, totuși tot ceea ce se face de fapt pentru a se asigura”. Pe scurt, nu poți afirma cu ușurință: „Îmi place foarte mult să consum și, de asemenea, dacă mă iubesc, pot avea grijă de mine consumând orice îmi doresc”. Sau nu poți sublinia: „Exercițiile fizice sunt de fapt epuizante, dacă verific la televizor mă face mai fericit, creează mai mult sens să realizez ceea ce mă face mulțumit”.

CREAREA ALEGEREI CORECTE

Pentru a primi un tratament cu adevărat bun pentru sine, trebuie să creați alegerile ideale în toate oportunitățile. Aceasta este una dintre cele mai semnificative complicații care îngreunează echipa noastră să aibă mare grijă de noi înșine. Păstrând între bine și fără efort, sau chiar între dreptul și, de asemenea, plăcut atunci când trebuie să selectați… Majoritatea dintre noi, cu siguranță, nu hotărăm în mod regulat pe cea potrivită, deși înțelegem ce este potrivit pentru noi înșine, sau poate dacă experții noștri decid pentru moment, experții noștri revin la vechile noastre obiceiuri.

Există 2 variabile cruciale care ne influențează comportamentul: autodisciplina și, de asemenea, rutina. auto-disciplina; facilitatea acțiunilor utile și benefice ale bărbatului. Persoanele cu autodisciplină puternică își pot regla impulsurile, pot oferi criteriile pe care le doresc, își pot atinge obiectivele și își pot asigura judecățile de valoare. Pe de altă parte, știm că autodisciplina are nevoie de recunoaștere, energie mentală și, de asemenea, efort.

Creierul nostru uman caută în mod constant tehnici pentru a folosi mai puțină electricitate, iar practicile sunt de fapt favorizate, având în vedere că necesită mult mai puțină electricitate.

Comportamentele noastre, adică fiecare comportament care este pus într-un mod obișnuit, devine un design care are nevoie de noi să depunem mai puțin efort și mai puțin timp pentru a-l face față în mod conștient. Astfel, ne putem dedica energia electrică pentru activități și mai importante, cum ar fi analizarea zilei noastre și pregătirea viitorului nostru. Acesta este motivul pentru care ne dorim să ne păstrăm obiceiurile.

40% DIN COMPORTAMENTELE ZILNICE SUNT DE fapt RUTINELE

Aproximativ 40% din comportamentul nostru obișnuit sunt practicile noastre. În consecință, practicile noastre sunt de fapt comportamente care ne fac cine suntem de fapt compania noastră și chiar ne modelează viitorul.

Obiceiurile sunt una dintre cele mai importante chei pentru a avea grijă de noi înșine. Excelente sau negative, comportamentele ne afectează cu adevărat bunăstarea, sănătatea și stilul de viață. Prin urmare, dacă doriți să creșteți calitatea stilului dvs. de viață, trebuie să vă uitați la comportamentele dvs.

Dacă vă creați rutinele sănătoase și echilibrate, cu siguranță vă veți crea, de asemenea, un stil de viață mai sănătos.

Cu toate acestea, știm că este de fapt incredibil de dificil să modifici obiceiurile. Cu toții cunoaștem avantajele antrenamentului în mod obișnuit, dar puțini oameni o fac un comportament. Dobândirea unei practici nu este, de fapt, aproape de dorit. La fel cum ai sublinia „Trata-te singur” nu te face să ai grijă de tine singur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.