În data de 8 aprilie 2021, a avut loc recepţia la terminarea lucrării pentru obiectivul „Construire grădiniță cu opt grupe”, situat în incinta Şcolii Gimnaziale „Tudor Vladimirescu” (fosta Școala Generală nr. 11).
Construit în regim de înălţime P+1, imobilul va găzdui opt săli de clasă şi o sală de festivităţi. Suprafaţa construită desfăşurată este de 1.754,12 metri pătrați, iar cea utilă de 1.247,57 de metri pătrați.
Valoarea totală a investiţiei, demarată încă din 2008, este de 4.024.534,75 de lei (TVA inclus), din care 1.717.997,68 de lei reprezintă fonduri obţinute prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL 1) diferenţa fiind suportată din bugetul propriu al municipiului.
„Am reușit, până la urmă, să facem recepția obiectivului privind grădinița cu opt grupe. O să mai avem de lucru acolo, în sensul că va trebui să mai facem un loc de joacă, un loc de petrecere în aer liber pentru copii. În felul acesta sper să ajungem la inimile cetățenilor noștri. În final am reușit să terminăm acest obiectiv de care copiii noștri aveau mare nevoie”, a declarat primarul municipiului Călărași, Marius Dulce.