După ce mulți ani la rând a servit patria cu devotament, curaj și credință sub semnul de foc al armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, plutonier adjutant șef Gabriel Nedelcu a ieșit la pensie.

Pe platoul din faţa Secţiei Dragalina, pompierii din cadrul Formațiunii de Pază s-au despărțit joi, 1 aprilie, de unul dintre colegii lor de arme, care după o lungă activitate depusă în slujba țării, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă alături de cei dragi.
Reprezentantul comenzii unităţii, locotenent colonel Codruț Stoian l-a felicitat pe plutonierul adjutant șef Gabriel Nedelcu, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității, i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.
„Și noi, camarazii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ‘Barbu Ştirbei’ al judeţului Călărași îi dorim colegului nostru să aibă parte de multă sănătate, liniște în familie și pensie lungă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Călăraşi,
plutonier adjutant şef Ştefan-Ovidiu Tătăranu.