Biblioteca Județeană „Alexandru Odobescu” din Călărași vă invită să participați la un eveniment cultural educativ, destinat copiilor între 1 și 101 ani, organizat în cadrul Programului de Vară „Bibliovacanța 2018”, ediția a II-a , prilejuit de apariția cărții însoțite de CD „Mihaela în vacanță”, a autoarei călărășene Laurenția Culea.

Începând cu ora 09:30, în data de 13 august 2018, la sediul Bibliotecii Județene Călărași, la demisolul Consiliului Judeţean, cei prezenţi vor avea plăcerea și bucuria de a o avea în mijlocul lor pe cea care a reînsuflețit-o pe drăgălașa Mihaela, personaj îndrăgit de copiii de ieri și de azi.

„În 1971, câștiga marele premiu la Festivalul de Film pentru Copii, la Veneția. În 2018, revine în forță o Mihaela modernă, care se joacă de-a copilăria și continuă să ne încânte. La o sută de ani de la Marea Unire, promovăm valori românești, cu Editura Diana și invitata de onoare, autoarea seriei de cărți ‘Mihaela se întoarce’. Nu ratați această întâlnire”, a declarat Marinela Enciu, managerul Bibliotecii Judeţene „Alexandru Odobescu” din Călăraşi.

Sunt așteptați la eveniment utilizatori de toate vârstele ai bibliotecii, jurnaliști, scriitori și toți aceia care păstrează în suflet vraja personajelor filmului de animație românesc.