Elevii de clasa a X-a, din judeţul Călăraşi, cu rezultate excelente la învățătură, care vor avea minimum 15 ani și șase luni împliniți la data de 31 august 2018, pot participa la concursul “Oxbridge Scholarship Competition”, pentru o bursă de studiu în Anglia, în valoare de aproximativ 100.000 de euro.

Până la data de 28 aprilie 2018, Mirunette Educaţion, cu sprijinul Ministerului Educaţiei Naţionale şi al Inspectoratul Școlar al Municipiului București, desfăşoară concursul de burse “Oxbridge Scholarship Competition”, în cadrul căruia liceul britanic CATS College oferă unui elev excepţional din România o bursă integrală ce oferă 100% din taxele de şcolarizare şi cazare cu pensiune completă în campus, pentru doi ani de liceu. Valoarea bursei este de aproximativ 100.000 de euro, acoperind integral taxele de şcolarizare şi cazare cu pensiune completă în campus, pentru ultimii doi ani de liceu.

CATS College este un liceu privat din Marea Britanie care are trei campusuri în oraşele Londra, Cambridge şi Canterbury. Câştigătorul concursului va studia ultimii doi ani de liceu în unul din cele trei campusuri.

Criteriile generale de acordare a bursei sunt următoarele: elevul trebuie să fie în momentul de faţă în clasa a X-a la un liceu din România, să aibă minimum 15 ani şi şase luni împliniţi la data de 31 august 2018, să aibă rezultate excelente la învăţătură şi să aibă disponibilitatea de a studia ultimii doi ani de liceu (cu începere din septembrie 2018) într-un sistem de învăţământ de elită din Marea Britanie.

Înscrierea elevilor pentru bursa de studiu în Anglia se face pe site-ul www.mirunette.ro.