Liceenii de clasa a IX-a sau a X-a se pot înscrie în cursa pentru câştigarea unei burse la renumitul colegiu Earlscliffe din Anglia. Termenul limită pentru înscrieri este 14 martie 2019. Cei care doresc să aplice la concurs pot completa formularul disponibil pe site-ul www.mirunette.ro. Earlscliffe College, în parteneriat cu Mirunette Education, oferă cel puţin trei burse academice la acest colegiu, pentru doi sau trei ani.

 

„Vor fi oferite (cel puţin) trei burse de studiu, aşadar, dacă avem mai mulţi candidaţi cu rezultate deosebite, numărul de burse poate fi suplimentat. Bursele sunt parţiale, iar cea mai mare bursă este de 50% din taxele colegiului. La discreţia directorului colegiului, vor fi oferite şi burse parţiale pentru programele de vară organizate de Earlscliffe College”, au transmis organizatorii competiţiei.

 

Cine poate participa la concursul de burse

 

La acest concurs se pot înscrie toţi elevii care sunt în prezent în clasa a IX-a sau a X-a şi care aspiră să studieze după terminarea liceului la o universitate de elită din străinătate.

 

Cum se desfăşoară concursul de burse

 

Concursul cuprinde două etape: examen scris la limba engleză şi matematică (16 martie 2019) şi interviul cu comisia de evaluare a Colegiului Earlscliffe (25 – 26 martie 2019). Ambele etape se vor desfăşura la sediul Mirunette Bucureşti.

 

Premii oferite

 

Se vor oferi cel puţin trei burse academice parţiale la Colegiul Earlscliffe din Anglia. Câştigătorul va primi o bursă de 50% din valoarea taxelor anuale ale colegiului. Celelalte burse vor avea valori cuprinse între 20% şi 50%.

 

Când încep câştigătorii studiul în Marea Britanie

 

Elevii câştigători care vor accepta bursa oferită în cadrul concursului, vor începe studiul în luna septembrie 2019.

În urma ediţiilor precedente ale concursului de burse, în prezent, studiază la Earlscliffe College, şapte elevi din România. Feedback-ul elevilor, la fel ca al părinţilor acestora, este excelent.

 

Mai multe informaţii despre Earlscliffe College

 

Colegiul Earlscliffe se situează pe locul 38 din peste 4.300 de şcoli de stat şi private din Anglia care predau programa A-Levels, potrivit clasamentului realizat de publicaţia The Telegraph în ianuarie 2015. Colegiul Earlscliffe a pregătit studenţi admişi cu succes la universităţi celebre precum Oxford, Cambridge sau Stanford. Elevii colegiului vor obţine la final certificarea internaţională A-Levels. Programa A-Levels (denumită oficial General Certification of Education Advanced Level) constă în studiul aprofundat a trei sau patru materii la alegere, în decursul a doi ani, fiind finalizată cu o serie de calificări recunoscute internaţional şi care au o importanţă majoră pentru accesul la o universitate de top.