Liceul “Danubius” din municipiul Călăraşi va organiza, în data de 1 septembrie 2017, o întâlnire preparatorie cu elevii proaspăt admişi la liceu. Evenimentul constă în pregătirea noilor liceeni pentru debutul clasei a IX-a.

“Organizatorii asigură transferul informațiilor relevante prin câteva sesiuni non-formale, pline de interactivitare şi amuzament. La finalul activităților, elevii vor putea să se orienteze prin liceu, vor cunoaşte sălile de clasă şi profesorii care predau în liceu (prezentări realizate de elevi), vor putea identifica oportunitățile de învățare prin programe extracurriculare, vor decripta orarul, vor şti care sunt regulile şi cutumele instituției (discuții cu absolvenți şi elevi din anii superiori), vor cunoaşte procedurile privitoare la decontarea chetuielilor de navetă şi la acordarea burselor şcolare (prezentări realizate de Compartimentul Secretariat)”, se arată într-o informare a reprezentanţilor Liceului “Danubius”.

La această întâlnire preparatorie sunt invitați să participe şi elevi sau absolvenți ai instituţiei de învăţământ. Toți participanții vor fi îndulciți cu limonadă rece sau ciocolată caldă şi vor beneficia de sfaturi utile unei vieți sănătoase de la un specialist al Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Călăraşi. Cadrele didactice ale Liceului “Danubius” Călăraşi speră ca la întâlnire să se prezinte cât mai mulţi dintre bobocii admişi în instituţia de învăţământ.