Comitetul Județean pentru Situații de Urgenţă Călărași a emis astăzi, 3 noiembrie, o nouă hotărâre privind modificarea scenariilor de funcţionare pentru unele unităţi şcolare din judeţul Călăraşi. Astfel, se modifică scenariul de organizare și desfășurare a cursurilor pentru Liceul Tehnologic „Duiliu Zamfirescu” Dragalina, inclusiv pentru structurile aferente acestuia: Grădinița cu Program Normal nr. 1 Constantin Brâncoveanu, Școala Primară nr. 1 Constantin Brâncoveanu, Grădinița cu Program Prelungit nr. 1 Dragalina, Grădinița cu Program Normal nr. 1 Dragalina, Școala Gimnazială nr. 1 Dragalina, Grădinița cu Program Normal nr. 1 Drajna și Școala Gimnazială nr. 1 Drajna, în scenariul roșu, începând cu data de 3 noiembrie 2020.

De asemenea, s-a modificat scenariul de organizare și desfășurare a cursurilor pentru Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” Călărași, în scenariul galben, începând cu data de 2 noiembrie 2020.

Totodată, se va modifica scenariul de organizare și desfășurare a cursurilor pentru Școala Primară nr. 2 Prozanic, din comuna Vasilaţi, în scenariul verde, începând cu data de 5 noiembrie 2020.