Ziua Comunei Dorobanţu a devenit deja o tradiţie pentru oamenii din această localitate, precum şi pentru cei din satele învecinate. Astfel, anul acesta, pe 5 noiembrie, primarul din Dorobanţu, Vasile Stoica, îi va bucura pe cetăţenii din localitate organizându-le a şasea ediţie a Zilei Comunei, un eveniment ce a reuşit să strângă de fiecare dată mai bine de o mie de participanţi.

Aşa cum i-a obişnuit pe dorobănţeni, primarul Vasile Stoica le-a pregătit şi anul acesta o serie de surprize, astfel că pe scenă vor urca artişti de marcă ai muzicii populare. Vor încânta sufletele participanţilor artişti îndrăgiţi precum Mioara Velicu, Gelu Voicu, Ion Paladi, dar şi Mariana şi Mihai Călin.

Mai mult decât atât, ca la fiecare ediţie a Zilei Comunei Dorobanţu, pe scenă îşi va face apariţia şi Ansamblul „Spicul” al acestei localităţi, cu care atât edilul-şef, cât şi cetăţenii se mândresc. Localnicii sunt bucuroşi de faptul că tinerii talentaţi care fac parte din acest ansamblu au reuşit să păstreze tradiţiile populare româneşti şi să ducă numele comunei Dorobanţu atât în diferite oraşe din ţară, cât şi peste hotare.

Pentru a simţi din plin că este ziua comunei lor, în ediţiile trecute ale evenimentului, primarul Vasile Stoica a adus în mijlocul localnicilor artiştă de marcă ai muzicii populare precum Steliana Sima, Constantin Enceanu, regretata Ileana Ciuculete, Lorenna, Nicu Paleru, Maria Ghinea, dar şi alţi interpreţi care au reuşit să încânte sufletele participanţilor. De altfel, la ediţia de anul trecut a Zilei Comunei Dorobanţu, organizatorii au încercat să aducă un suflu nou evenimentului şi au pregătit o expoziţie cu obiecte şi unelte tradiţionale specifice zonei, cu fotografii cu obiceiuri populare şi costume populare vechi.

Aşadar, pe 5 noiembrie, primarul Vasile Stoica îi aşteaptă în număr cât mai mare pe localnici la a şasea ediţie a Zilei Comunei Dorobanţu, un eveniment ce va ajunge cu siguranţă la inimile cetăţenilor.