Unul dintre obiectivele pe care primarul oraşului Lehliu Gară, Iulian Iacomi, le-a propus spre realizare, în derularea mandatului său, privind înființarea distribuției de gaze naturale în satul Răzvani, oraşul Lehiul Gară, a constituit o prioritate majoră a activităților desfășurate privind investițiile în infrastructura de primă necesitate și utilitate, pentru cetățenii orașului Lehliu Gară, satele Răzvani și Buzoeni.

„Am înființat rețeaua de alimentare cu gaze naturale în satul Răzvani, proiect pentru care am semnat actul adițional la contractul de concesiune. Investiția care urmează să fie demarată în scurt timp, precum și execuția lucrărilor, a cărei lungime este de 4.800 de metri, în valoare de 1.517.250 de lei, este finanțată integral de la bugetul local al orașului Lehliu Gară, satul Răzvani și satul Buzoeni. Această investiție este realizată în conformitate cu dorințele cetățenilor și face parte din preocuparea mea permanentă, pentru dezvoltarea, modernizarea și progresul comunității, în domeniile esențiale de interes local”, a declarat primarul oraşului Lehliu Gară, Iulian Iacomi.

 

Parcul orașului Lehliu Gară va fi pus la dispoziţia cetăţenilor în scurt timp

 

Reamenajarea parcului orașului Lehliu Gară se înscrie în rândul obiectivelor de interes realizate pentru comunitate, contribuind astfel alături de celelalte investiții la modernizarea orașului nostru. Parcul va fi redat în scurt timp cetățenilor orașului pentru a fi utilizat ca​ loc de promenadă, recreere și relaxare pentru adulti, precum și loc de joacă pentru copii, în spatii special amenajate pentru astfel de activități. Vegetația actuală existentă în perimetrul parcului va fi menținută integral în proiect, alăturându-i-se o gamă bogată de arbori și arbuști care vor contribui armonios la aspectul și utilitatea practică a acestuia. Pe durata lucrărilor de reamenajare, parcul nu va fi deschis accesului public pentru a nu fi expus nimeni eventualelor accidentări sau evenimentelor nedorite.

„Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!”, a mai spus Iulian Iacomi.