Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) din Călărași, prin serviciul de ocupare Eures România, oferă 30 de locuri de muncă vacante în Danemarca (firma DAO 365A/S din Jutland), pentru distribuția de ziare și colete.

Angajatorul intenționează să recruteze personal în data de 14 noiembrie 2017, la sediul AJOFM Călărași. Activitatea constă în distribuirea către clienți a ziarelor, revistelor și coletelor. Durata contractului de muncă este de aproximativ şase luni, iar salariul oferit este de 17 euro brut pe oră. Se asigură cazare în prima săptămână, iar apoi fiecare trebuie să se întrețină până la plata primului salariu.

Cerințele postului sunt următoarele: permis de conducere valid, categoria B; cunoștințe de limba engleză. Dosarul pentru înregistrarea în baza de date se va depune la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călărași și va conţine următoarele acte: copie act de identitate, adeverinţa medicală “apt pentru muncă”, cazier judiciar, copie act de studii, CV model Europass.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul dintre aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului Eures din cadrul AJOFM Călărași, din strada 13 Decembrie, nr. 12, tel 0242/318.376.